AYDIN / NAZİLLİ - Mehmet Sofuoğlu İmam Hatip Ortaokulu

11. Arapça Bilgi ve Etkinlik Yarışmaları İl Finali

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen, Akademi Lisan ve İlmî Araştırmalar Derneğince Koordinasyonu yürütülen Nazilli Mehmet Sofuoğlu İmam Hatip Ortaokulu tarafından ev sahipliği yapılan 11. Arapça Bilgi ve Etkinlik Yarışmaları İl Finallerini;  İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Süleyman EKİCİ, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Sabri ACAR, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın  Ismail ŞİMŞEK, İlçe  Şube Müdürlerimiz  Yıldıray DEMİR ve  İhsan ÇATMA, değerli okul müdürlerimiz,  jüri üyelerimiz öğretmenlerimiz ve sevgili öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirdik.

11. Arapça Bilgi ve Etkinlik Yarışmaları İl Finali11. Arapça Bilgi ve Etkinlik Yarışmaları İl Finali11. Arapça Bilgi ve Etkinlik Yarışmaları İl Finali11. Arapça Bilgi ve Etkinlik Yarışmaları İl Finali11. Arapça Bilgi ve Etkinlik Yarışmaları İl Finali11. Arapça Bilgi ve Etkinlik Yarışmaları İl Finali11. Arapça Bilgi ve Etkinlik Yarışmaları İl Finali11. Arapça Bilgi ve Etkinlik Yarışmaları İl Finali11. Arapça Bilgi ve Etkinlik Yarışmaları İl Finali11. Arapça Bilgi ve Etkinlik Yarışmaları İl Finali11. Arapça Bilgi ve Etkinlik Yarışmaları İl Finali

Yayın: 09.05.2024 - Güncelleme: 14.05.2024 08:19 - Görüntülenme: 27